turbino-logo.gif
 

Hvad er et kontorhotel / kontorfællesskaber

Hvad er et Kontorhotel?
Hvem benytter Kontorhotel?
Fordele ved et Kontorhotel og Kontorfællesskab!
Hvorfor vælger man et kontorhotel?
Hvad skal jeg betale i et kontorhotel?

Hvad er et kontorhotel og kontorfællesskab?

Kontorhoteller og Kontorfællesskaber serviceret af Turbino tilbyder kontorlejemål hvor er alt er klart fra første dag og du kan flytte ind med det samme. Turbino står for at servicere dig og dine kunder. Det vil sige, Turbino har allerede investeret i: Telefonsystemer, Internetadgang, Kabling, Switche, Server rum, Kopimaskiner, Printere, Receptionsområde, Mødelokaler, Kantine og meget andet.

Det simple budskab er: I et kontorhotel er alt tilstede på fleksible vilkår. Du kan derved fokusere 100% af din energi på netop dit kerneområde. Vi tager os af resten og sikrer os at dit kontor fungerer optimalt.

I et kontorhotel serviceret af Turbino vil der være mulighed for fuldt møblerede kontorer, samt mulighed for at tage egne møbler med. Omkostningerne i et kontorhotel er også til at overskue. Prisen inkluderer nemlig alt undtagen dit variable forbrug af telefon, timer i mødelokaler. Med et kontor i et kontorhotel er du i gang fra dag 1.


Hvem benytter kontorhoteller og kontorfællesskaber?

Mange vælger et kontorhotel serviceret af Turbino fordi de vil have den fleksibilitet der er nødvendig for at drive virksomhed i dag. Det er et mål for mange virksomheder at kunne omstille sig og være på forkant med udviklingen. At kunne tilpasse sin virksomhed med kort varsel er en værdi i sig selv. Og dette er netop kontorhotellets primære målsætning. Du opnår alle fordelene i kontorfællesskaber hos Turbino!

Et kontor hos Turbino, gør din virksomhed klar til hurtigt at omstille sig uden høje omkostninger. Vil du have et kontormiljø der fungerer upåklageligt 24/7/365 skal du vælge et af vores kontorfællesskaber i København.

Man får desuden let og hurtigt overblik over alle udgifter forbundet med sit lejemål. Når du vælger at bo hos Turbino og et af vores kontorhoteller modtager du kun 1 regning. Du har altid overblik over udgifterne, og der kommer ikke nogle overraskelser. I et kontorhotel og kontorfællesskab vil du kunne udnytte både din energi men også ressourcer på en langt mere effektiv måde.

Kontorhoteller og kontorfællesskaber i København er en perfekt løsning for alle typer af virksomheder fra 1 - 60 personer.

Hvilke er fordelene ved leje af kontor i kontorfællesskaber?


Du skal ikke bindes til en lang lejekontrakt
I et kontorhotel serviceret af Turbino skal du ikke bindes til en lang lejeaftale. Kontorerne kan lejes fra 1 måned til flere år. Du slipper samtidig for at skulle betale et depositum på over 3 måneder. Ved et normalt lejemål skal man binde sig for mere end 1-5 år og samtidig betale mindst 6-12 måneders depositum. Dette undgår du ved at vælge et kontorhotel. Et kontorhotel er derved mere fleksibelt og billigere.

Hurtigt overblik over de månedlige omkostninger
Du slipper for at binde dig til en lang lejeaftale og du skal ikke investere i opsætning af kontorlandskab, IT- og telefonsystemer, mødelokaler, kopimaskiner, køkkenfaciliteter, receptionsområde osv

Det er alt sammen klargjort for dig når du vælger et kontorhotel i København.
Den helt store fordel ved vores kontorhoteller og kontorfællesskaber er den kendte faste omkostning pr. Måned på 1 regning, der inkluderer stort set alle udgifter til kontorhold

Du kan let udvide eller skære ned på størrelsen at dit kontor
En anden afgørende fordel ved at vælge et kontorhotel eller kontorfællesskab, er den unikke mulighed du har for at udvide antallet af arbejdspladser. Når din virksomhed vokser kan du med det samme få adgang til flere kontorer eller arbejdspladser. Du kan endda vælge en løsning i vores kontorhotel der hedder Open Spaces. Dvs. du får fra 1-20 arbejdspladser i et åbent kontor miljø. Denne løsning giver dig den totale fleksibilitet og ro. I et kontorhotel hos Turbino behøver du ikke at flytte adresse for at få mere plads, vi skaber den for dig.


Hvorfor vælger man et kontorhotel

Den største fordel ved et kontorhotel og kontorfællesskab er den fleksibilitet det giver. Du skal i et kontorhotel ikke komme med store investeringer til istandsættelse, der er ikke lange kontrakter og stort depositum. En anden klar fordel ved er kontorhotel er, at du kan flytte ind med det samme. Alt er klart fra dag 1.

Igen skulle du vælge at flytte, kan dette gøres på korte vilkår. Du har kun 3 måneders opsigelse. I et normalt lejemål vil du ofte have 12 måneders opsigelse samt et stort depositum.

I et kontorhotel serviceret af Turbino, ved du altid hvad de månedlige udgifter er. Den månedlige pris inkluderer stort set alle omkostninger til kontor, telefonpasning, Internet, telefonlinier, kopimaskiner, printere, varme, rengøring. Og du modtager kun 1 regning om måneden. Vælger du et kontorhotel har du altid fuldt overblik over økonomien, og total fleksibilitet.

Hvad skal jeg betale i et kontorhotel ?

I et kontorhotel i København serviceret af Turbino betaler du kun 1. regning om måneden.

Du betaler for det antal personer der er i din virksomhed. Dvs. vi regner ikke med M2. I et kontorhotel laver vi en fleksibel og enkel kontrakt, der giver dig mulighed for at udvide eller skære ned på antallet af arbejdspladser. Du skal derfor KUN betale for det antal personer der er i din virksomhed pr. måned.

Alt er inkluderet i den månedlige ydelse: 10mb bredbånd, lys, vedligeholdelse, receptionsservice, rengøring, Varme, El, sikkerhedsforanstaltninger, adgang til kantine mv. Anvendelse af mødelokaler og konferencerum samt brug af kopimaskiner, printere o.l. afregnes efter forbrug.

Kontorhoteller og kontorfællesskaber er en perfekt løsning for alle typer af virksomheder fra 1 - 60 personer.

Kontakt os i dag for mere information. Eller læs mere om priser i kontorhoteller

 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Kontorfællesskaber
 
Information om Kontorhotel
 
Det bedste kontorhotel
 
Se billeder fra vores kontorhotel