turbino-logo.gif
 

Styrk din virksomheds profil i attraktive omgivelser

Et Kontorhotel serviceret af Turbino vil altid være placeret i en professionel kontorbygning med en god adresse og med attraktive omgivelser. Det er indrettet elegant og indbydende, præsentable receptions- og mødefaciliteter samt et tilbundsgående kendskab til kontordrift, der er med til at lette hverdagen for virksomheden, dens medarbejdere og gæster.

Ingen Uniformer – Det er DIT kontor!

I vores kontorhotel og kontorfællesskab er der lagt vægt på at styrke den enkelte virksomheds profil. Ingen uniformer eller logoer og brochurer. Det er den enkelte virksomheds kontor, den enkelte virksomheds reception og den enkelte virksomheds domicil. I et kontorhotel serviceret af Turbino, vil din virksomhed signalere et klart og professionelt image til dine kunder.

Få en fleksibel omkostningsstruktur

Skab rammerne uden at skabe begrænsninger. Den moderne virksomhed er en dynamisk enhed, der vokser og ændrer form løbende. Den har brug for en kontorløsning, der matcher disse forskellige behov. Med Turbino´s Kontorhotel har virksomheden en fleksibel omkostningsstruktur, hvor den kun betaler for nøjagtig den plads og de ydelser den til enhver tid har brug for.

Bevar fokus på kerneforretningen

Det er ikke kun værdien af at have en fleksibel omkostningsstruktur med så få faste omkostninger som muligt, men også værdien af at kunne holde alle medarbejdernes fokus på virksomhedens kerneforretning. I vores kontorhotel og kontorfællesskab er dette netop vores opgave. Med en kontor i et kontorhotel kan du optimere dine ressourcer.

Det handler ikke nødvendigvis om at spare, men om at være letbenet og adræt, klar til hurtig omstilling i uforudsigelige tider, og om at bruge ressourcer og kreativitet de rigtige steder.

IT infrastruktur og services

IT er blevet en så integreret del af den moderne kontordrift, at de to dele hænger uløseligt sammen. Derfor tilbyder vi IT services i samarbejde med specielt udvalgte pålidelige partnere. Med Turbino kan virksomheden opnå adgang til den nyeste teknologi samt undgå vedligeholdelses- og opgraderingsomkostninger.

Internet / Bredbånd – 10 MB fiber

Turbino tilbyder professionelt bredbånd med garanteret symmetrisk båndbrede, IP numre og standard Firewall, etableret i virksomhedens eget LAN med mulighed for VPN, trådløst netværk etc. Virksomheden fremstår derved som en selvstændig enhed på Internettet. Denne internetløsning giver også virksomheden mulighed for at sætte sit netværk op efter behov og uden begrænsninger.

Kabling / WIFI

Minimum Cat 5e kabler med trafikload op til 1 GB. Et kontor har fra 2 til 4 porte pr. Medarbejder. Og WIFI i mødelokaler og lounges. Læs mere om Kontorhoteller i KBH
Læs mere om servicerede kontorer Læs mere om servicerede kontorer
Læs mere om servicerede kontorer »
 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Erhvervsudlejning i København
 
Mødelokaler i København